6 клас. Письмові завдання з зарубіжної літератури. 
Виконати до 27 березня. 
1. У підручнику на ст. 170 письмово відповісти на питання #9, #10.
2. Написати контрольний твір.
Рекомендації до написання контрольного твору за повістю В. Короленка "Сліпий музикант".
#Твір не пишіть від руки. Друкуйте та надсилайте в електронному листі на адресу el.poltavets1@gmail.com
Це тому, що при перевірці я використовуватиму програму "Антиплагіат", тому краще не списувати з інтернету. Програма виявить сайти, з яких узято уривки. Читати на різних сайтах не забороняю, але потім все закрийте та напишіть власний твір.
#Заголовок: "Актуальність повісті В. Короленка" Сліпий музикант "
# Актуальність — важливість, значимість чого-небудь на сьогодні, сучасність, злободенність. Тобто ваш твір - це відповідь на питання, чи має цінність твір В. Короленка для сучасної людини?
#Обсяг 1,5-2 сторінки. Складається з трьох абзаців: вступ, основна частина, висновок.
#Питання актуальності слід розпочинати з головного героя - людини з  обмеженими фізичними можливостями. Перед такими людьми перш за все постає проблема адаптації до оточуючого середовища. Як людям з такими проблемами навчитися жити повноцінним життям, відчути себе щасливими, тобто реалізуватися в суспільстві, мати професію, повноцінну родину. Особливої уваги потребує робота над становленням характеру таких людей, правильного виховання в дитинстві, щоб вони не відчували себе беззахисними, безпомічними, щоб фізичні недоліки не призвели до упадку духу, моральної слабкості людини. Саме про це треба написати.
  Що сприяло становленню головного героя як особистості? Він став щасливою людиною. Завдяки кому і чому...
  У висновку слід повернутися до заголовку та наголосити на актуальності твору В. Короленка, бо скільки б не минуло часу з моменту написання повісті, проблеми адаптації в суспільстві людей з обмеженими фізичними можливостями завжди будуть потребувати вирішення.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу